Bistroen som er spiserestauranten i hotellet- er oppkalt etter Hermann Moe. Han var en innovativ kokk og kjøkkensjef og mangeårig eier av Lyngskroa.

 

Hermanns bistro 3 bilder

Hermann Moe var blant annet «far» til TANGSUPPA – en legert fiskesuppe/boulebaisse som bl.a innholdt sjøtang.
Hermanns Bistro har fra 40-60 sitteplasser, men kan raskt utvides med tilstøtende rom slik at opptil 130 personer kan bespises samtidig.

Rundt flammene i » Den hengende peis» i Bistroen kan vi bl.a tilby deg mat fra vår a la carte meny.
Menyen består av lokal- kortreist mat, husmannskost, men også internasjonale retter finnes, alle med god drikke til.

Forøvrig kan alle våre rundt 160 forskjellige viner fra vår vinkjeller serveres i Hermanns Bistro.

Vi ønsker velkommen til bords og håper oppholdet vil bekomme deg vel!

«Det tilrådes sterkt at man feirer livet mens man lever»

Bestilling av bord : + 47 777 15000 – post@lyngskroa.no