Hermann's Bistro
Reserver bordet ditt på Hermann's Bistro




Hermann’s Bistro er hovedrestauranten på hotellet vårt, oppkalt etter Hermann Moe. Han var en innovativ kokk og den første eiern av Lyngskroa.
Hermann Moe var blant annet «far» til TANGSUPPA – en legert fiskesuppe/boulebaisse som bl.a innholdt sjøtang.
Hermanns Bistro har fra 40 til 60 seter, men kan raskt utvides for å servere opptil 130 personer om nødvendig.
Rundt flammene i » Den hengende peis» i Bistroen kan vi bl.a tilby deg mat fra vår a la carte meny. Menyen består av lokal- kortreist mat, husmannskost, men også internasjonale retter finnes, alle med god drikke til.
I tillegg kan vi servere 190 forskjellige viner fra vår vin kjeller på Hermann’s Bistro.
Vi ønsker velkommen til bords og håper oppholdet vil bekomme deg vel!
«Det tilrådes sterkt at man feirer livet mens man lever»
Meny
Dagens rett
Torskefilet (Skrei)
Pannestekt m/løk, rotgrønnsaker, remulade og kokte poteter
Inneholder: fisk, hvetemel
Husets gryterett
Etter egen oppskrift
Inneholder: hvetemel
Lapskaus
Etter egen oppskrift
Salt lammekjøtt m/flesk
Serveres med ertesuppe
Svinebogstek
Serveres m/ kokte poteter, surkål og brunsaus
Inneholder: hvetemel i saus
Lammestek
Serveres m/kokte poteter, hjemmelaget kålstuing og brunsaus
Forrett
Scampi
Gratinert m/hvitløkssmør og ost, serveres m/brød
Inneholder: skaldyr, melk og hvetemel i brød
Parma skinke
With melon
Kamtsjakta (Kongekrabbe)
Hvitløk og ostegratinert etter husets resept, servered m/brød
Inneholder: Skalldyr, melk og hvetemel i brød
Supper
Kyllingsuppe “Special”
Consommé m/kyllingkjøtt og spesialimporterte urter og krydder.
Inneholder: selleri og hvetemel i brød
Hermann’s Fish Soup (Bouillabaisse)
Husets hemmelige oppskrift m/reker, blåskjell m.m.
Inneholder: skalldyr, bløtdyr, fisk, selleri, melk og hvetemel i brød
Fransk løksuppe
Tradisjonell suppe av fransk oppskrift, serveres “rykende varm”
Contains: celery extract and wheat flour, milk in toast
Fisk
Butterflylaks
Pannestekt “Superiorlaks” m/spesialsaus, agurksalat og rotgrønnsaker
Inneholder: fisk, hvetemel og melk
Torskefilet (Skrei)
Pannestekt m/løk, rotgrønnsaker, remulade og kokte poteter
Inneholder: fisk, hvetemel
Jomfrukveite
Ungkveite, stekt med remulade og agurksalat
Eventuelt – hvitvinsdampet m/ hollandaisesaus
Inneholder: fisk, hvetemel og melk
«Boknafisk» (of skrei)
Beinfri, lett-tørket torsk, kokt og servert m/ gulrotstuing og baconfett
Inneholder: fisk, hvetemel og melk
Skreirygg
Ovnsbakt i ovn av vinterfanget torsk m/rødvinssaus, sjampinjong, rotgrønnsaker og kokte poteter
Inneholder: fisk, hvetemel
Kjøtt
Entrecote
Stekt etter ønske med bearnaisesaus, selskaps erter, sjampinjong. Potet etter ønske.
Inneholder: i saus hvetemel, selleri, melk og sennep
Lammeskank
Husets spesialitet. Husets spesialitet. Brassert og servert m/rotgrønnsaker, brokkoli, kokte poteter og spesialsaus m/timian. Inneholder: hvetemel
Lammekoteletter
Serveres m/stekt sjampinjong, selskaps erter og sjysaus. Potet etter ønske.
Finnebiff
m/bacon og sjampinjong. Serveres på tradisjonelt vis m/fløtesaus, tyttebær og kokte poteter.
Inneholder: melk
Fylt kyllingbryst
Gordon Bleu – m/brokkoli, stekt tomat. Potet etter ønske.
Inneholder: Hvetemel og egg
Wienerschnitzel
Panert tynn svinebiff, servert med selskaps erter, sitron, kapers og kokte poteter.
Inneholder: hvetemel og egg
Dessert
Karamell cup
Symfoni av karamellpudding, eggelikør, frukt og krem
Inneholder: melk, egg
Iskremkopp
3 typer is med sjokolade og jordbærtopping
Inneholder: melk
Liten iskremkopp
Velg 2 iskuler (vanilje – sjokolade – jordbær)
Inneholder: melk
Fylt pannekake
Fult med sjokolade, knuste nøtter og krem
Inneholder: melk, egg, hvetemel og nøtter
Husets eplekake
Serveres varm m/is og krem.
Inneholder: melk, egg og hvetemel
Barnemeny
Stor Hamburger
Servert med tomat/agurk/løk og pommes frites
Inneholder: hvetemel
2 stk. pølser
Servert med pommes frites
Lammestek
Barneporsjon
Servert med kålstuing og brunsaus
Inneholder: hvetemel i saus
Julemeny 2021
kr. 345,-
Ribbe, medisterkake, julepølse
Serveres med kokte poteter, svisker, rødkål og julesaus
kr. 385,-
Pinnekjøtt, pølse
Serveres med kokte poteter, kålrotstappe, gulrot og sjy
kr. 395,-
Pinnekjøtt, ribbe, medisterkake
Serveres med kokte poteter, kålrotstappe, rødkål og julesaus
(Min 10 pers. forhåndsbestilling)
kr. 490,-
Serveres (2 ganger) med mandelpoteter, ertestuing, baconfett og div. valgfritt tilbehør